Thursday, December 8, 2011

14 TAHUN TAK POTONG RAMBUT!

Asalamualaikum.

Lame bebebor rasanya tak update belog ni haa kan? Nana busy. So di hari yang tak berapa nak busy ni kan nak update belog. Tapi entri ni tak bape nak macam karangan 360patah perkataan ah kan kehkehkeh. Ni haa pepagi buta tadi nana saje bukak harian metro online. Bukak punya bukak ada satu entri ni haa yang agak menarik.  Pasal seorang wanita, Ni Linmei yang memiliki rambut sepanjang 2.53 meter. Katanya selama 14 tahun dia tak potong rambutnya. Oh my! Kalau nana tak sanggup rasanya. Rimas! Tapi dia? Hebat! Kalau dia keluar waktu malam then jalan kat tempat gelap memey ah orang pk dia ni ' PONTI 'kehkehkeh.




Panjang tak panjang rambut makcik ni oii! Takot i, youuu! Ni Linmei ni berusia 55 tahun dan menyimpan rambutnya itu sejak 14 tahun yang lalu. Beberapa jirannya turut membantu menyikat rambutnya. Haa canne tuhh? Sape sanggup? Nana tak sanggup! 



Love, nana

3 comments:

  1. tak rimas ke rambut panjang macam tu

    ReplyDelete
  2. woww...menakutkan je rambut pjg2 cm 2...
    mmg xla nk simpan rmbut pjg cm 2...
    hehe

    ReplyDelete