Thursday, September 8, 2011

MATILAH MACAM NI =="

Asalamualaikum.

" KUALA LUMPUR – Pembelian tambah nilai prabayar dan permulaan prabayar/pek SIM bagi semua syarikat telekomunikasi akan dikenakan cukai perkhidmatan sebanyak enam peratus, berkuat kuasa 15 Sept ". Bila bace ramai yang lemah lagilagi budak sekolah, betul tak betul tak? Haihh. 60sen je tak heranlah? Hello, 60sen tu kalau kumpul lamalama banyak jugak okay! Ni pulak 60sen sorang. Cuba korang kira kalau beribu orang  yang beli, bape dah? Ada pulak manusia yang pakai topup satu hari 10 henggetkan memeyy matilah hehe. Lebih baik korang pakai tin sambung dari rumah dia ke rumah korang. Macam orang doludolu tu kan? sape setuju angkat kaki haha.

Kenapa perlu cukai bagai?! Susahkan orang betul lah haihh. Sekarang ni semua nak pakai duit kan? Kalau pakai bill kang lagi tak ingat dunia! Duk sedap call sampai bill melambong, tahutahu je ' talian anda sudah disekat, sila buat pembayaran ' haha. Lebih baik tak payah pakai fown kan, tapi boleh ke? Tak tahu nak cakap apelah pasal ni. Korang boleh klik sini [ LINK ] then bace habeshabes. Tak puas hati boleh comment. Malas nak buat entry panjangpanjang sebab not in mood. Bye!


Love, nana



8 comments:

  1. hoho..kesian betul.. 60 sen kalau kumpul setahun,akk boleh kawen dah

    ReplyDelete
  2. kan? hihi ape pun tak boleh lah haihhh

    ReplyDelete
  3. tahu tape. haihh apela kan. even 60sen sangat bernilai kan? :(

    ReplyDelete
  4. alaa...lau betul lah gosip ni..pakai je la line... =)

    ReplyDelete