Wednesday, October 19, 2011

MANUSIA KE BINATANG?!

Asalamualaikum.


BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.Memang tak terkata bile tengok gambar ni. Sedih sangat, apa ke dosanya baby ni? Haihhh. Nana nak tunjuk lagi satu cerita pasal manusia yang tak ada hati perut.
Bile nana tengok video ni rasanya macam nak gugur jantung walaupun dia bukan anak nana. Tapi orang yang langgar tu tak ade rasa apaapa ke ekh? Haihhh tak tahu nak cakap manusia zaman sekarang ni. "Nowadays , there are no different between humans and animals." Binatang pun tahu sayang anak. Korang pun boleh fikir sendiri. Sedih sangat. Bye.


Love, nana

No comments:

Post a Comment